­
logo

homoeopathie1

Homøopati er en mild, naturlig og en af de mest effektive behandlingsformer til mange tilstande, sygdomme og lidelser.

Den er holistisk i sin natur, hvilket vil sige, at hele personen tages i betragtning under behandlingen, såvel som det specifikke problem eller den lidelse, patienten har.

Hvad kan man bruge homøopati til?

Kroniske tilstande

Akutte tilstande:akut sygdomsudbrud og tilskadekomst f. eks blærebetændelser, hals- og mellemørebetændelse, diarre, influenza, blodgiftning, tømmermænd, hekseskud, insektbid og stik, forstuvninger, kvæstelser mm.

Homøopati - Styrker, beroliger, læger, eller lindrer: før, under og efter operation, tandbehandling, fødsel, eksamen, rejser o. lign.

Hvad er medicinen lavet af?

Medicinen, eller midlerne, man bruger i homøopatien er af naturlige forekomster, som udvælges fra planter, mineraler eller dyr. De er ugiftige, billige, bivirksning- og forureningsfri. Homøopatiske lægemidler er tilberedt på en særlig måde, hvor en evt. giftvirkning er fjernet og den helbredende kraft er forstærket. En enkelt dosis af det korrekte lægemiddel er tilstrækkeligt til at aktiverer kroppens egen selvhelbredende kraft.

Hvem kan behandles?

Homøopati er for alle mennesker og dyr, lige fra fødslen og til afslutningen af livet.

Hvordan foregår en konsultation?

Her er det dig som patient, der er i centrum, og der er sat tid og opmærksomhed af til, at du kan fortælle om dig selv og det, du fejler. Konsultationen foregår hos homøopaten. (Der er dog i særlige tilfælde mulighed for hjemmebesøg).

Efter samtalen får du dit lægemiddel samt personlig vejledning.

Hvor længe varer konsultationerne?

Den første konsultation varer min. 2 timer for kroniske tilstande. Den næste er ca. 1 måned senere og varer ca. 1 time, hvor du fortæller hvordan det er gået siden sidst, og homøopaten vurderer, hvordan midlet virker. Der er vigtigt, du kommer igen for, at vi kan vurderer behandlingens virkning. Akut konsultation varer ca. 1/2 time.

homoeopathie2

Hvor ofte skal jeg komme?

Ca. 1 gang om måneden i begyndelsen.

Ved kronisk sygdom, varer behandlingen groft sagt lige så mange måneder, som det antal år, du har været syg. Jeg forudsætter min. 3 besøg i alt for at vi kan konkludere noget seriøst om behandlingens virkning.

Akutte midler virker omgående, men skal ofte efterfølges af et konstitutionsmiddel til generel styrkelse af helbredet.

pdf Klik her for mere information om Homøopati

Tidsbestilling Ring på 24419055


Livingbalance - Izabella Joelle

Æblekrogen 4 - 3370 Melby


Tidsbestilling 24419055
Email: livingbalance.dk@gmail.com

Åbent efter aftale