­
logo

Forebyg sygdomme - få en helbredstest.

VEGA helbredstest repræsenterer en ny metode til hurtig og pålidelig bestemmelse af sammenhænge mellem kroppens symptomer, sygdomme og mulige helbredelse. Der kan bestemmes forstyrrelser i organer, allergier, vitamin-/mineralmangler og dentale forstyrrelser.

Med en VEGA helbredstest vises årsagerne til kroniske, såvel som akutte stresstilstande i kroppen. Dette gør at årsagerne til sygdomme - og ikke kun selve symptomerne - kan blive behandlet.

Hvad er en VEGA helbredstest?

vega1

Et VEGA helbredstest foretages med apparatet "VEGA test Expert", der er produceret i Tyskland for firmaet VEGA. Helbredstesten er en resonanstest af kroppen og foregår ved, at personen der testes, holder en håndelektrode i den ene hånd, mens der testes med en slags sonde i et punkt på den anden hånd.

Ved hjælp af sonden sendes forskellige energier/svingninger ind i kroppen, og der kigges herefter på, om disse er genkendelige for kroppen. Testen er smertefri og kan også foretages på børn.

Hvad er en helbredstest?

Vegatesten er en test, som måler kroppens evne til at optage næringsstoffer og udskille affaldsstoffer.

Som udgangspunkt ved vegatesteren intet om klienten, og vil efter testen præsentere klienten for de belastninger og symptomer, der viser sig.

Alle - fra små børn til ældre mennesker kan testes.

Hvilke belastninger kan man måle?

Der måles bl.a. om kroppen er belastet med virus, bakterier - giftstoffer - tung- metaller eller svampe.

Psykiske chok eller stressbelastninger testes der også for. Derudover måles der, om kroppen er påvirket af elektromagnetisme og jordstråler. Der kommer de ting frem i en test, som kroppen er klar til at skille sig af med!

Vegatesten:

Hos en certificeret vegatester vil der altid blive målt følgende:

Biologisk index- som er cellekvalitet set i forhold til den fysiske alder.

% - test - som er et udtryk for, hvordan kroppen omsætter energierne fra f.eks den mad vi spiser, og de vitaminer/mineraler vi indtager.

Yin/yang- test - som fortæller om kroppens reaktionsmønstre og giver et billede af hvor stresset kroppen er, over at have ubalancer.

Organtest - der kan vise, hvilke organområder der er belastede eller forgiftede.

Terapiformer - som fortæller hvilke former for behandlinger kroppen er i stand til at modtage. Typisk vil en vegatest ende med, at der tilbydes naturmedicin eller homøopati til klienten, som kan igangsætte en udrensning af kroppen og genskabe den oprindelige balance.

Det drejer sig om at finde og fjerne blokeringer i kroppen. Jeg tester og behandler klienter med alle former for lidelser og symptomer. Det er dog op til kroppens livskraft og reaktionsmønstre, hvor dybt man kan komme.

Et behandlingsforløb:

Et typisk behandlingsforløb strækker sig over 3 - 4 gange behandlinger fordelt over ca. ½ år. Herefter anbefales det, at kroppen får et check ca. hvert hele eller ½ år - akkurat som at sende bilen til eftersyn, og eftersynet hos tandlægen. Gennem et behandlingsforløb oplever 95% af klienterne en bedring i forhold til de symptomer, de kom med.

Opfølgning

VEGA helbredstest følges op af råd og vejledning indenfor eventuelle tilskud af vitaminer/mineraler, urteprodukter og homøopatiske midler, som kan støtte kroppen i en udrensnings- og opbygningsfase. Helbredstesten er også velegnet som en kombination til en af vores slankebehandlinger, hvor man inden forløbet, kan se hvilke mangler og ubalancer der måtte være som evt. hindre at du bedre kan tabe dig. Testen udføres af Homøopat og Certificeret Vegatester Izabella Schou

Homøopati - tilskud af naturens medicin

Vi er dagligt udsat for en række belastninger af kemisk, biologisk og psykisk karakter. Disse belastninger af organismen forhindrer bevægelsen af næringsstoffer fra f.eks. blodkarrene og ind i cellerne. Det forstyrrer kroppens ligevægt, samt forhindrer vigtige biologiske processer.

Forstyrrelserne manifesterer sig til sidst som sygdom, hvilket er kroppens sidste forsøg på at genoprette en biokemisk balance.

Hvad er homøopati?

Homøopati er en mild, naturlig og en af de mest effektive behandlingsformer til mange tilstande, sygdomme og lidelser. Den er holistisk i sin natur, hvilket vil sige, at hele personen tages i betragtning under behandlingen, såvel som det specifikke problem eller den lidelse, patienten har. Medicinen, eller midlerne, man bruger i homøopatien, er minimale, fortyndede og "dynamiserede" dvs. energetiserede doser af naturlige forekomster, som udvælges fra planter, mineraler eller dyr. Homøopati er små doser med stor virkning. Det vil sige at doserne er vægtet således at kroppen selv kan sætte en helingsproces i gang, og udligne den ellers blokerede ubalance.

Moderne homøopati er fremtidens medicin, da den er i stand til, ikke alene at fjerne symptomet, men også årsagen - helbrede uden negative bivirkninger eller yderligere belastninger i kroppen. Jeg ser frem til - i samarbejde med dig - at optimere din krop - og dermed din livskvalitet !

Rigtig god forbedring ... hilsen Izabella

Tidsbestilling Ring på 24419055


Livingbalance - Izabella Joelle

Æblekrogen 4 - 3370 Melby


Tidsbestilling 24419055
Email: livingbalance.dk@gmail.com

Åbent efter aftale